Over dit vastgoedkantoor

Wij zijn niet belangrijk
Natuurlijk niet. Uw huis gaat over u. Daarom kijken we tijdens de hele samenwerking door jouw ogen. Iedereen wil een huis met veel slaapkamers, een open keuken en een authentieke terrazzovloer. Maar wij willen weten hoe jij leeft en werkt en waar je van droomt. Want misschien heb je echt geen zin om elke zondag een ongebruikte slaapkamer te poetsen en past die terrazzovloer niet zo goed bij uw vijf golden retrievers? Soit: we proberen dus zo goed mogelijk te begrijpen wat je nodig hebt en doen er alles aan om dat te vinden.

Ook als je je huis verkoopt of verhuurt, gaan we tot het gaatje. We geven huisbezoeken alsof ze voor onszelf zouden zijn. Er wordt zelfs beweerd dat we al eens zelf een dweil in handen hebben genomen vlak voor een kijkdag. Niets is ons te veel: als het hele huizengedoe er voor jou maar gemakkelijker door wordt.

In ’t kort: wij zorgen dat het voor jou plezant blijft. Dat jij niets anders moet doen dan Pinterestborden maken over uw toekomstige huis.

Wie we zijn?
Ik ben Els Dhaens. Ik zie graag huizen. Ik kom er graag. Toon mij een bouwval en ik zie hoe het een vree wijze woning met mid-century modern look kan worden. Even overwoog ik een andere opleiding, maar de lokroep van de huizenmarkt was niet te weerstaan. Echt waar. Ik ken niet anders en ik wil niet anders. Dus: laat mij maar jouw toekomstig huis vinden of het huidige verkopen – the pleasure is mine.
Benieuwd naar onze manier van werken? Wil je ons beter leren kennen? Je kan ons bereiken op het nummer 0489/026.026.

11 Panden

5 nieuw

Portfolio van panden te koop van het agentschap

  • 5 huizen
  • 1 appartement
  • 2 businesses

Adres : Schepenhuisstraat 37A 9000  Gent

BIV-nummer : 505822

Website : www.immo-atelier.be